Gott nytt 2021!

2020 har precis lämnat oss, jag tror inte många kommer sakna det året. Låt oss alla hoppas att 2021 kommer att bli ett betydligt bättre år. Om du vill kan du lyssna på en intressant intervju jag gjorde igår med en väldigt god vän till mig, Kitrina Douglas (ca 30 min).

Kitrina och jag doktorerade samtidigt på University of Bristol för ca 20 år sedan. Hon är numera professor i London, med inriktning mot kvalitativa metoder. Hennes bakgrund är väldigt intressant, bl a med en lång karriär som professionell golfspelare, där hon var en av Europas absolut bästa kvinnliga golfspelare under många år.

Vi diskuterade främst ämnet kreativitet, men han även med en hel del annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s