Viktmobbningen måste få ett slut

Jag har idag skrivit en längre krönika på Food Pharmacy om viktmobbningen, speciellt inom sjukvården, och vad vi kan göra för att sluta upp med sådant elände, som skadar betydligt mer än vad de flesta inser. Läs gärna. Och om du har drabbats av detta är du väldigt välkommen att berätta din historia, så ska jag göra vad jag kan för att sprida den typen av vittnesmål. Det är så vi kan öka medvetenheten och därmed undvika att det drabbar andra i framtiden. Du når mig på @erik_hemmingsson på instagram eller på erik.hemmingsson@gih.se

Här hittar du krönikan:

https://foodpharmacy.se/2021/02/viktmobbingen-maste-fa-ett-slut/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s