Fetmauppropet på SVT Nyheter

Stort tack till alla som hittills skrivit på fetmauppropet, drygt 1100 undertecknare just nu, och mer ska det bli. Stort tack även till alla er som delat uppropet och även hjälpt till att sprida det på andra sätt.

Imorgon torsdag kommer en av oss fyra initiativtagare, allmänläkare Helena Dreber, att medverka i SVT:s morgonsoffa ca kl 08.15 och sprida ordet ytterligare. Själv blev jag intervjuad i SVT under en ganska lång stund igår. Det kommer att bli ett inslag i Rapport imorgon och möjligtvis även i Aktuellt. SVT skulle försöka få dit Gabriel Wikström för att svara på lite hårda frågor. Hoppas han ställer upp.

Det kommer även finnas två artiklar där jag är intervjuad på SVT:s web, och jag kommer chatta imorgon kväll efter inslaget. Detta är väldigt goda nyheter för oss naturligtvis, vi behöver verkligen all uppmärksamhet vi kan få.

Erik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s