Update om uppropet och podradio

Den 7 mars kl 18.00-19.30 kommer vi diskutera fetmauppropet på Läkaresällskapet i Stockholm. Förutom vi fyra initiativtagare kommer även Torsten Olbers, Örjan Ekblom, Annika Jansson och Anne Christensson medverka i en paneldebatt. Det borde bli spännande och givande.

Allt är gratis, du behöver inte vara medlem i Läkaresällskapet, och det krävs ingen föranmälan för att komma dit och lyssna och diskutera. Lokalerna ligger centralt i Stockholm i vacker byggnad på Klara Östra Kyrkogata 10.

I veckan som gick var jag med i podradio: Health for Wealth. Vi pratade hälsa och kreativitet, ett spännande ämne. Gå gärna in och lyssna HÄR (Avsnitt 23). Health for Wealth har gjort många spännande intervjuer, mest om hälsa på arbetsplatser, kan varmt rekommenderas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s