Vernissage!

Arbetslivet består inte enbart av forskning och föreläsningar. Det konstnärliga är minst lika viktigt, och måleriet ger en bra balans till det akademiska. Bland forskarkollegorna skulle jag säga att de flesta håller på med någon typ av kreativ sidoverksamhet, t ex musik, skriveri, eller som i mitt fall måleri.

Nu är det dags för vernissage. Det är tavlor jag målat se senaste tre åren som ställs ut och säljs via auktion av Bålsta Auktionshall här i Stockholm. Samtliga 16 tavlor som ställs ut är olja på duk, de flesta är mellan 1,5-2 kvadratmeter i storlek. Mer information om tavlorna hittar du på den här länken:

https://balstaauktionshall.nu/objektlista/konst—erik-hemmingsson

IMG_0717

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s