Vernissagen och lite tankar för framtiden

Namnlöst.png

Vernissagen var en fantastisk upplevelse, tack till alla er som kom och förgyllde eftermiddagen. Speciellt tack till Linnea Holmer på Bålsta Auktionshall för att du ordnade en fantastisk vernissage och för att du tror på tavlorna, och inte minst min hustru Joanna, för ett helt makalöst stöd genom alla år, inte minst när det gäller måleriet och nu senast vernissagen.

Fem av tavlorna har hittills hittat nya hem, det känns verkligen roligt, och fler ska det bli. Om du klickar på fliken (ovan) med Tavlor så kan du se vilka tavlor som finns kvar till försäljning och tillhörande priser.

Nu när vernissagen är avslutad är det dags att fatta pennan lite oftare, bl a skriver jag nu en inbjuden översikt och socioekonomi och fetmautveckling för tidskriften Current Obesity Reports. Har inte skrivit så mycket artiklar det senaste året så det känns bra.

När det gäller fetmainitiativet så vi en date med sakkunniga på socialdepartementet strax innan jul. Det ska bli intressant att se och höra vad våra politiker tänker och planerar. Rapporten från Folkhälsomyndigheten och Livsmedelsverket om fetma/övervikt släpptes för över ett halvår sedan, se här:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2017/maj/nationell-kraftsamling-for-halsosamma-matvanor-och-fysisk-aktivitet-behovs/

Det är svårt att förstå varför så lite händer politiskt, och det gäller inte bara Sverige. Just nu är vi som ett lämmeltåg som springer mot branten. De enda som tjänar på detta är läkemedelsindustrin.

 

En reaktion på ”Vernissagen och lite tankar för framtiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s