God Jul!

Namnlöst.png

Den årliga julruschen befinner sig på upploppsrakan, och ledigheterna står för dörren. Arbetsveckan avslutades för egen del med ett besök på Aftonbladet Morgon för att diskutera boken. Det blev ett väldigt bra inslag, där vi diskuterade varför bantning inte fungerar, och hur vi istället bör fokusera mer övergripande på hälsan och välmåendet. Gå gärna in och kolla här:

https://www.aftonbladet.se/tv/a/274840

Om sex dagar släpps boken, och det ska bli så spännande att se vad som kommer att hända. Hittills är jag så nöjd med hur mycket uppmärksamhet boken fått, och all positiv respons jag fått, både från allmänheten och kollegor. TV4 Nyhetsmorgon har redan hört av sig för att boka in ytterligare ett inslag med tittarfrågor den 13 januari, så stor var responsen på det som sändes i söndags.

Ha en riktigt god och vilsam jul!

Erik

 

En reaktion på ”God Jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s