Glad alla hjärtans dag

Tycker det är onödigt att posta seriösa saker hela tiden, speciellt en dag som denna. Hittade det här underbara klippet på hur jag kände mig förra veckan när jag pratade med danskarna på konferensen som övervikt. Jag bad ganska snabbt att få byta till engelska. Självklart har jag redan mailat den till mina danska kollegor. Än så länge har jag inte fått någon respons, konstigt.

Annars har jag hållit min första föreläsning i en bokaffär, och inte vilken bokaffär som helst: Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan, den bokaffär jag själv handlar böcker i sedan åtminstone 30+ år. Jättekul att få möta läsare av boken, och gott om folk var det också (tack till kompisen Jeppe för bilden).

Namnlöst 3

Den värsta skandalen var tveklöst att min lilla mamma dök upp utan förhandsbesked, men det är sådant man får ha överseende en dag som denna. Hon hade i alla fall inte klätt ut sig.

Namnlöst 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s