Bra start på veckan

Idag hade jag förmånen att få vara med i säsongspremiären av Malou efter tio, med två inslag. Först en intervju och sedan tittarfrågor på temat vad som händer på lång sikt om man bantar sig genom livet (rekommenderas inte). Gå gärna in och kolla. Tycker det är bra av TV4 att fokusera på hälsofrågorna och vad individer kan göra för att må bättre, ser inte så mycket av det från SR eller SVT.

Jag hann även träffa Anders Hansen i green room som i dagarna släppt Skärmhjärnan, en bok som jag hoppas kan dra igång en rejäl debatt om hur mycket tid vi spenderar framför våra skärmar, och vad det gör med oss. Får erkänna att jag spenderar en hel del tid (dvs för mycket) framför en skärm, läge att reflektera lite kritiskt kring det för egen del. Anders har så viktiga budskap, speciellt för vår yngre generation, där så många har problem med den psykiska hälsan. Allt beror nog inte på skärmarna och sociala medier, men jag skulle jag tro att de spelar en ganska stor roll. Anders verkar dela den uppfattningen. Läs boken och passa på att ge bort ett ex till närmaste tonåring.

Namnlöst 2

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s