En tripp till Umeå och podcast med Food Pharmacy

Namnlöst 2

Igår spenderade jag en heldag uppe på SVT i Umeå för att medverka i Fråga Doktorn med superproffset och väldigt trevliga Suzanne Axell. Det blev verkligen ett bra samtal, med boken som utgångspunkt. Vi hann diskutera många bra saker, såsom betydelsen av att göra saker i samklang med kroppen, istället för att straffa den, och att ha ett långsiktigt och sunt perspektiv på kroppen och sin själsliga hälsa. Jag tror många tittare kommer ha glädje av detta. Programmet sänds vecka 14.

En riktigt bra bonus var att jag fick träffa en annan fantastisk person vid samma inspelning, Linda-Marie Nilsson, som skrev boken Så lärde jag mig att älska min kropp (kom ut maj 2018). Linda-Marie är både klok, smart, tålig och rolig, vilket hon verkligen behöver vara i sin roll som kroppsaktivist och influencer, speciellt som kvinna. Följ henne på instagram eller youtube, så kommer ni förstå vad jag menar. Hon har så rätt när hon säger att riktig förändring kommer inifrån, att vi först behöver jobba med insidan, istället för att intala oss att vi behöver saker från utsidan, typ Allt kommer att ordna sig bara jag går ner i vikt, men så är det ju inte alls. Heja Linda-Marie, fortsätt att inspirera andra att också känna sig bekväma med sin kropp, i vårt utseendefixerade och dömande samhälle.

Namnlöst 2

 

 

 

 

 

 

 

Idag kom även grymma Food Pharmacy ut med sin pod där jag medverkade nyligen. Vi pratade om allt möjligt, det blev ett ganska ingående samtal, t ex om varför bantning inte fungerar på lång sikt, moralen i matindustrin, vad bantnings- och kroppshysterin skickar för signaler till våra barn, återhämtning från stressen, och mycket annat. Ni hittar podden här:

https://poddtoppen.se/podcast/1291846776/food-pharmacy-podden

Namnlöst 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s