What have I got in my pocket?

Namnlöst 2

Hösten var lång, grå, och intensiv. Forskning, föreläsningar och författande, och en del annat kul. En av höstens bästa nyheter var att Slutbantat kommer som pocket i januari.

2020 ser onekligen väldigt spännande ut. När det gäller den större bilden tänkte jag skriva ihop en spaning och lägga ut på FoodPharmacy. I mitt eget lilla perspektiv så tror jag 2020 kommer bli ett väldigt spännande och dynamiskt år. 2019 var inget för bra år för att vila upp sig, snarare ett håll-i-hatten-år. 2020 kommer nog bjuda på något liknande, det gäller nog för de flesta av oss.

Se till att vara med dina nära och kära, ge dig själv tid för återhämtning, gör saker som ger dig energi, tacka bestämt nej till det som dränerar dig, försök att vara lite kreativ och hitta nya uttryckssätt, och gör det som du trivs med. Då ger du dig själv bra möjligheter för det kommande året.

God fortsättning,

Erik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s