Den värsta kropps- och träningshetsen på väg ut?

mtb_barn_dsc4316_fotocajsarannar

Läste den här artikeln på SVT:s web om vardagsmotion, som verkar vara på väg tillbaka. Kanske är vi (äntligen) på väg bort från det mest intensiva fokuset på extremträning, där varenda kotte och börs-VD ska göra Klassikern, vandra på Svalbard, eller något liknande, och den tillhörande kroppshetsen. Det skulle vara väldigt välkommet. Vi behöver inte hålla på så här för att få en bra hälsa, det räcker bra med att röra på sig regelbundet i vardagen. Ta cykeln till jobbet, promenera, var utomhus, påta i trädgården, lek med barnen. Det ger effekt på många olika plan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s