Den här boken är speciell

IMG_2654

Idag skickade min redaktör Linnea mitt författarexemplar med bud hem till Bromma och det kändes så bra att äntligen få hålla boken i min hand och känna att det där är  faktiskt något som jag har skrivit. Nu har jag präntat ner allt det jag tänkt genom åren men aldrig haft en riktigt bra plattform för.

Jag har haft ett ganska skrivande liv så här långt, och det kommer knappast bli mindre av den varan framöver. Det här är bara startskottet. Nu har jag en fantastisk plattform att stå på som författare för en betydligt större läsekrets än vad jag haft hittills. Och vad är det för nytta med forskningen om den inte når ut, om den inte förändrar saker?

Någonting min tennistränare sa var att det finns tre saker vi behöver göra i livet: skaffa familj, plantera ett träd och att skriva en bok. Jag har planterat ganska många träd, familjen är skaffad, och nu är även boken på plats. Inte för att livet handlar om prestationer, inte alls, men barn, träd och böcker är ju ändå sådant som sprider många positiva ringar på vattnet, och det behöver vi verkligen mer av. Bevisligen har jag en ganska klok tenniscoach.

Nu har du chansen att se vad jag har hållit på med de senaste 20 åren, sammanfattat på 200 sidor. Den 27 december släpps den i handeln. SvD Perfect Guide publicerade nyligen en intervju om boken HÄR. Och på söndag är jag med i TV4 Nyhetsmorgon. Böcker ger avtryck, och det är precis vad som behövs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s